Din kontakt för transport av båtar!

Vi erbjuder båttransport på ett snabbt och smidigt sätt. Vi transporterar: Motorbåt, Snipor, Motorseglare samt Segelbåtar som har egna släp.

Säkerhet är av högsta prioritet för våra kunder och vi säkerställer stabiliteten på din båt, både vid lastning/lossning och under själva transporten. När båten blir hämtad för transport vinschas den ur vattnet via ramp eller så ordnar ni lyfthjälp med kran. Vid leverans kan den givetvis läggas direkt i vattnet för er, alternativt så lyfts den av. Lättare båtar kan rullas av på bockar hemma i er trädgård tex. Vi har mycket stor erfarenhet av att hämta och lämna av båtar, så kontakta oss – vi hjälper dig!

Tekniska Krav

De tekniska krav som finns är att båten ska ha Eget släp:

Vi transporterar båtar som står på sitt egna släp. Har du din båt på släp men inte tid så kan vi fixa leveransen. Maximal last för släp och båt är 3500 kg och bredd på båtens släp, mätt på utsidan av hjulen, får vara 225 cm.

Att båten kanske är bredare spelar ingen roll. Max längd på båt och släp ihop bör inte överstiga drygt 8 meter. Vi kan hjälpa dig om ditt körkort inte räcker till! Det ska helst vara en bromsad och registrerad “80-trailer” som är besiktad, påställd och skattad.